04/09/24

Olesa celebra la Nit de la Diada amb una vetllada de sardanes i havaneres

L'Ajuntament d'Olesa ha programat sardanes i havaneres amb rom cremat i espectacles infantils per a commemorar la Diada Nacional de Catalunya. 

Image
Cartell Nit de la Diada 2024

L'arbrera de Cal Mané acollirà les sardanes i havaneres de la Nit de la Diada 2024

Olesa de Montserrat es prepara per celebrar una nova Diada Nacional de Catalunya. Els actes de celebració de la Diada Nacional de Catalunya es faran dimarts 10, nit de la Diada, que organitza l’Ajuntament d’Olesa. 

A les 19.00 h, a l’arbreda de Cal Mané, hi haurà una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Vila d'Olesa, que organitza l’Ajuntament i hi col·labora Olesa Sardanista. A continuació, a les 22.30 h, hi haurà havaneres amb el grup l'Espingari. "El concert d'havaneres s’acompanyarà amb el tradicional rom cremat i també hi haurà servei de barra per a que les persones assistents que vulguin també puguin sopar a l'espai de taules i cadires habilitat", detalla la regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Olesa, Emma Duran.

Audio file

Com s’ha fet els darrers anys, és previst, a la mitja part de l’actuació d’havaneres, un petit discurs institucional per part de l’alcalde d’Olesa, Jordi Parent, amb la presència de diversos regidors i regidores de l’Ajuntament.

L'alcalde, Jordi Parent, explica que els actes de commemoració es fan dimarts 10 al vespre, en comptes de dimecres 11, “per possibilitar que la gent que vulgui pugui anar a les manifestacions que es convoquen per a la Diada a les ciutats grans com Barcelona. A Olesa celebrem la Nit de la Diada amb sardanes, havaneres i rom cremat. Aquest és un format que ja s'ha fet d'altres anys i que funciona".

Audio file

Espectacles familiars organitzats per La Xarxa

Dimecres 11 de Setembre, La Xarxa, en col·laboració amb el Departament de Cultura, ha organitzat la 36a Fira de Jocs i Espectacles i també l'animació de Noé Rivas.

Les activitats son gratuïtes i es fan al Parc Municipal.