01-des.
17:00

En aquesta hora del conte, coneixerem històries populars de països del sud de la Mediterrània (Marroc, Tunísia, Egipte...) que ens permetran acostar-nos a la diversitat de la regió mediterrània i de les persones que l’habiten. Activitat gratuïta sense inscripció.

Organitza: Departament de Diversitat i Cooperació

Inscripcions: Web Olesa

Image
Cartell dels actes pel Dia Internacional de la Mediterrània 2023
01-des.
18:00

Arriba el Nadal a Olesa amb l'encesa de les llums de l'arbre de davant l'Ajuntament. Abans hi haurà xocolatada popular i després una cantada de nadales amb el Cor Aubach.

Organitza: Departament de Festes

Lloc: Pl. Fèlix Figueras i Aragay
Image
Cartell acte encesa arbre Nadal 2023
02-des.
10:15
02-des.
18:00
  • La sortida es farà en cotxes particulars compartint despeses de benzina i aparcament (si és el cas). 
  • Al Poble Nou -als llocs que anem-, no es massa complicat trobar lloc d’aparcament (es zona blava en bona part i els dissabtes i diumenges és gratis). 
  • Pel que fa al dinar, per intolerants a la lactosa, cal fer notar que es poden prendre tots els plats per compartir menys les croquetes. Per celíacs es poden adaptar la majoria de plats del menú, menys les croquetes. 
  • Pels socis, Olesa Ateneu es fa càrrec de l’import de l’entrada al Museu de Can Framis. Pels no socis, l’import és de 4 €.

Organitza: OlesaAteneu

Inscripcions: Correu

Lloc: Aparcament del Molí de l'Oli
Image
Imatge del Cementiri del Poble Nou
02-des.
20:00

Una obra de teatre representada per l'alumnat jove dels tallers d'interpretació de La Passió i dirigida per Ignasi Campmany.

Entrades a la venda a la Secretaria del teatre.

Sinopsi: Cinc amics d’una banlieue de París es reuneixen una nit per cremar el cotxe d’algú molt ric. Des de fa uns dies, alguns incendis provocats apareguts en diversos indrets han destruït alguns vehicles. Els fills dels fills dels immigrants que van arribar sense res al país encara s’hi senten estrangers. Europa no els ofereix aquells valors que coronen la seva bandera. I els carrers i les notícies s’omplen d’un ambient que podria ser de revolució o de guerra, d’esperança o de desassossec. Un ambient que pot destruir il·lusions i amistats.

Organitza: La Passió d'Olesa

Lloc: Teatre de La Passió d'Olesa
Image
Cartell de l'obra de teatre de Jordi Casanovas, Gazoline
02-des.
20:30

La Mariona ha de passar per l’extirpació del seu pit malalt. Durant la ressonància magnètica prèvia a l’operació, el seu imaginari i dos estranys alter egos explicaran com ha arribat fins al moment present, quins són els seus dubtes, les seves pors i les seves il·lusions.

Organitza: El Casal

Lloc: Teatre el Casal
Image
Cartell de l'obra de teatre Adeu Jane
02-des.
21:50

Concerts de música en viu, en un ambient íntim a la llum de les espelmes. Una iniciativa que acosta la música clàssica a moltes persones alienes a ella, aconseguint arribar i emocionar a tots, tant adults com joves.

Gaudir d'un concert sempre és una experiència increïble, però fer-ho dins d'un recinte emblemàtic, com és el celler de Cal Puigjaner, decorat únicament amb llum d'espelmes, és un esdeveniment que proporciona una experiència sensorial, única, sorprenent i totalment màgica.

En aquest cas, comptarem amb els músics Lorien Santan i Ruben Herrera. Es realitzaran dos passis: a les 21.50 i a les 23.15 h.

Podeu reservar les entrades a la Casa de Cultura del 30 de novembre de 10 a 13 h i de 17 a 20 h. També es poden prereservar en línia per Vivetix.

Aforament limitat.

Organitza: Departament de Patrimoni, Turisme i Memòria Històrica

Inscripcions: Vivetix

Preu: 4 €

Image
Cartell Nits d'Espelmes dia 2 Lorien i Ruben